Υλικά αδιαβροχοποίησης και προστασίας της Nanophos

 

Γιατί Νανοτεχνολγία στις Επιφάνειές μου;

Σε αντίθεση με Φιλμογόνα προϊόντα δύο ή περισσότερων συστατικών ή σιλικονούχων σκευασμάτων τα οποία συχνότατα δημιουργούν «πλαστικό Φιλμ προστασίας», τα προϊόντα νανοτεχνολογίας της NanoPhos αδιαβροχοποιούν και προστατεύουν τις επιφάνειες, εισχωρώντας βαθιά στους πόρους των επιφανειών: τα απειροστά μικρά νανοσωματίδια «ντύνουν» εσωτερικά τους πόρους των υλικών εξασφαλίζοντας την απώθηση νερού ή διαβρωτικών παραγόντων με χημικές δυνάμεις. Με ταν τρόπο αυτό, η προστασία φτάνει βαθιά μέσα στην επιφάνεια και δεν επηρεάζεται από τριβή, καταπόνηση ή μηχανική Φθορά. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζεται μεγάλη αντοχή στα χρόνο, η οποία μπορεί να Φτάσει τα οκτώ χρόνια με διατήρηση του 95% της αρχικής δραστικότητας. Η «σκληρή» ηλιακή ακτινοβολία (υπεριώδες Φάσμα) δεν επηρεάζει την προστασία. Οι επιφάνειες που τροποποιήθηκαν με προϊόντα της NanoPhos δεν κιτρινίζουν. Επίσης, καθώς δεν δημιουργούν Φιλμ, δεν αλλοιώνουν και την όψη των επιφανειών που εφαρμόζονται.

Γιατί η "διαπνοή" είναι τόσο σημαντική;

Σημαντικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε, αποτελεί η διαπνοή των τροποποιημένων επιφανειών. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση εσωτερικής διαρροής, οι επιφάνειες που τροποποιήθηκαν με προϊόντα αδιαβροχοποίησης SurfaPore επιτρέπουν τη μονόδρομη μεταφορά του νερού με τη μορφή υδρατμών από τα εσωτερικό του υλικού προς το περιβάλλον. Η υγρή μορφή του νερού παραμένει εκτός ταυ υλικού. Με τον τρόπο αυτό, αποκλείονται «φουσκώματα» και «ρωγμές» εξασφαλίζοντας ότι πιθανές αρνητικές πιέσεις νερού εξισώνονται με το Φαινόμενο της εξάτμισης. Συνολικά, το νερό από εσωτερική διαρροή αντί να συσσωρεύεται, εξατμίζεται στο περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνει την επιφάνεια.

SurfaPoreC

Αδιαβροχοποίηση & Προστασία τσιμέντου, φυσικής ή τεχνητής πέτρας & επιχρισμάτων

Νανοτεχνολογία για Αδιαβροχοποίηση Τσιμέντων, Αρμών, Επιχρισμάτων, Φυσικής ή Τεχνητής Πέτρας. Το SurfaPore C είναι υγρό με βάση το νερό για επιφανειακή επικάλυψη. Δημιουργεί ένα Φράγμα προστασίας ενάντια στην υγρασία, τις ρωγμές, τη διάβρωση και τους μικροοργανισμούς. Εφαρμόζεται και σε τριχοειδείς ρωγμές!

SurfaPoreR

Αδιαβροχοποίηση & Προστασία για κάθε Πήλινη Επιφάνεια, Κεραμίδια & Πλακίδια Cotto

Νανοτεχνολογία για Αδιαβροχοποίηση Πήλινων Επιφανειών, όπως Κεραμίδια και Πλακίδια CottO. Το SurfaPore R αδιαβροχοποιεί κάθε πήλινη επιφάνεια, προστατεύοντας τις από τους κύριους παράγοντες διάβρωσης: Το νερό και το "πρασίνισμα" της μούχλας!

SurfaPoreΤ

Σφραγιστικό & Προστατευτικό για Μάρμαρα, Γρανίτες & Πλακίδια που "λεκιάζουν"

Νανοτεχνολογία για Προστασία Γυαλισμένων Μαρμάρων, Γρανιτών και Πλακιδίων που "λεκιάζουν". Το SurfaPore Τ προστατεύει τα μάρμαρα, γρανίτες και πορσελάνινα πλακίδια από ενοχλητικούς "λεκέδες". Δημιουργείστε μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας των αγαπημένων σας επιφανειών και διατηρείστε τις σαν καινούριες!

SurfaPoreM

Ελαιοαπώθηση και Αδιαβροχοποίηση για Μάρμαρα, Γρανίτες, Πετρώματα και Τσιμεντοειδή

Ενεργός Νανοτεχνολογία για Μάρμαρα, Γρανίτες, Φυσικά Πετρώματα, Τσιμεντοειδή και Επιχρίσματα. Το SurfaPore Μ προστατεύει τις επιφάνειες από ενοχλητικούς "λεκέδες". Όχι μόνο προστατεύει τους πόρους αλλά απωθεί ενεργά τους ελαιώδεις λεκέδες που αγγίζουν τις αγαπημένες σας επιφάνειες!

SurfaPoreW

Αδιαβροχοποίηση & Προστασία για ξύλινες επιφάνειες. Αποτρέπει Ρωγμές και Σκεύρωμα

Νανοτεχνολογία για κάθε Απορροφητική Ξύλινη επιφάνεια. Το SurfaPore W αναπτύχθηκε με βάση τις ανάγκες των ξύλινων επιφανειών. Ο συνδυασμός δραστικών συστατικών απωθεί αποτελεσματικά το νερό, χωρίς αλλαγή της φυσικής εμφάνισης. Εφαρμόζεται και σαν βάση πριν την εφαρμογή άλλων επικαλύψεων/βερνικιών. Περιέχει και εξειδικευμένο λάδι προστασίας!

SurfaPore ΤhermoDry

Πρόσμικτο για αδιαβρoχoποίηση και Θερμoμόνωση oπoιoυδήπoτε Υδατικού, Ακρυλικού Χρώματος

Νανοτεχνολογία και Μικροτεχνολογία για αδιαβροχοποίηση καιθερμομόνωση οποιουδήποτε υδατικού, ακρυλικού χρώματος. Το SurfaPore Thermodry "μπλοκάρει" τη θερμότητα και αποτρέπει την υγρασία μετατρέποντας τα χρώματα σε αδιάβροχα! Εξαλείφει το φαινόμενο της συμπύκνωσης υδρατμών αποτρέποντας την ανάπτυξη "μαυρίλας" και

μυκήτων στους τοίχους. Η αντανάκλαση της θερμικής ακτινοβολίας, η αποτροπή μεταφοράς της θερμότητας και η αδιαβροχοποίηση συμβάλλει στην προστασία των χρωματισμένων επιφανειών και στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων!

SurfaMix C

Βελτιωτικό Πρόσμικτο Κονιαμάτων για ενισχυμένη πρόσφυση, ελαστικότητα και εργασιμότητα.

Το SurfaMix C είναι υγρό με βάση το νερό, το οποίο προστίθεται σε τσιμεντοειδή κονιάματα, ώστε να αυξήσει την πρόσφυσή τους στις επιφάνειες εφαρμογής. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η ελαστικότητα, αποτρέποντας την ανάπτυξη τριχοειδών ρωγμών στα επιχρίσματα και τις τσιμενrοκονίες. Ιδανικό πρόσμικτο, για κoνιάματα τοιχοποιίας

(επιχρίσματα και σoβάδες), επαλειφόμενα κoνιάματα, επισκευαστικά σκυροδέματα, αρμοκονίαμα και σαν ενισχυτικό κόλλας πλακιδίων.

SurfaShield C

Σύνθεση Νανοτεχνολογίας για Αυτο-Καθαριζόμενες και ΑντιΒακτηριακές Επιφάνειες

Το SurfaShield C αποτελεί το πιο πρόσφατο επίτευγμα νανοτεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον φως, μετατρέπει τις πορώδεις επιφάνειες σε Αυτοκαθαριζόμενες και Αντιβακτηριακές. Καταστρέφει οργανικούς ρύπους, βακτήρια, μύκητες, μούχλα και ρύπους. Έτσι, οι επιφάνειες παραμένουν καθαρότερες και ασφαλέστερες, χωρίς Φαρμακευτικές ουσίες ή επικίνδυνα χημικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.NanoPhos.com

Επικοινωνία

Λ.Βουλιαγμένης 383, 163 46

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210-9738000,210-9716365

Fax: 210-9719571

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social bookmarks

Χρήσιμοι σύνδεσμοι