Φιλμ συσκευασίας με φυσαλλίδες (Bulpak)

 

Η βέλτιστη έννοια της συσκευασίας

Το Bulpak® διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες και διαστάσεις.
Το Bulpak® είναι ένα προϊόν καθαρό, οικονομικό, με μεγάλες αντοχές, εύκαμπτο και ελαφρύ σαν τον αέρα.
Το Bulpak® διατίθεται σε μονοκόμματα ρολά, σε ρολά κομμένα σε φύλλα, σε φόρμες διαφόρων διαστάσεων, σε μορφή φακέλλων και σε σωληνωτή μορφή.
Το Bulpak® μπορεί να επενδυθεί με αφρώδες εξηλασμένο πολυαιθυλένιο Cell-Aire®, με χαρτί, με ΗDΡΕ film Polymate ή με LDΡΕ film.

Ανώτερη προστασία

Το καλύτερο σύστημα για τη συσκευασία περισσοτέρων του ενός προϊόντων που τοποθετούνται στο ίδιο κιβώτιο, είναι αυτό κατά το οποίο το κάθε αντικείμενο τυλίγεται με Bulpak® μικρών φυσαλίδων και εν συνεχεία πλήρωση όλων των περιμετρικών κενών με Bulpak® μεγάλων φυσαλίδων. 

Ανώτερη επιφανειάκή προστασία καθώς και μεταξύ των προϊόντων

Το Bulpak® εγγυάται υψηλή προστασία από χτυπήματα, κραδασμούς και εκδορές εξασφαλίζοντας στον πελάτη σας την παραλαβή των προϊόντων σας χωρίς απώλειες. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να μειώσετε το ενδεχόμενο κόστος που προκύπτει από επισκευές ή επιστροφές των προϊόντων σας.
Το Bulpak® προσαρμόζεται τέλεια στη φόρμα του προϊόντος σας και λόγω της διαφάνειας του, επιτρέπει την εύκολη αναγνώριση του προϊόντος σας

Καλύτερη πλήρωση των κενών χώρων

Το Bulpak® μπορεί να σας εξοικονομήσει εώς και το 20% του κόστους συσκευασίας σας εάν συνδυαστεί με το "πατατάκι" διογκωμένης πολυστερίνης.
Το Bulpak® πέραν της μεγάλης προστασίας που προσφέρει στο προϊόν σας, σας επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους τόσο σε χαρτοκιβώτιο (μικρότερες διαστάσεις) όσο και σε μεταφορικό κόστος.

Φάκελλοι Bulpak®

Οι φάκελλοι Bulρak® είναι ιδανικοί για την συσκευασία προϊόντων με ομοιόμορφες διαστάσεις όπως αριθμομηχανές, τηλεφωνικές συσκευές κλπ. και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογες των απαιτήσεων σας.

Bulpak® αντιστατικό

Το Bulρak® διατίθεται και σε αντιστατική έκδοση για τη συσκευασία προ ιόντων που θα μπορούσαν να υποστούν φθορές από στατικό ηλεκτρισμό.

Το Bulpak® για το περιβάλλον

Το Bulρak® είναι προϊόν από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας και μπορεί εύκολα να ανακυκλωθεί όπως όλα τα άλλα υλικά πολυαιθυλενίου.

Επικοινωνία

Λ.Βουλιαγμένης 383, 163 46

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210-9738000,210-9716365

Fax: 210-9719571

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social bookmarks

Χρήσιμοι σύνδεσμοι