Πλαστικά και ακρυλικά χρώματα της Isomat

 

 

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 100% ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Χαρακτηρίζεται από υψηλή καλυπτικότητα, πολύ καλή εργασιμότητα και εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και το χρόνο. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε κάθε είδους νέο ή παλαιό υπόστρωμα όπως σοβά, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες κτλ. Δεν περιέχει αμμωνία. Δημιουργεί μία τελική επιφάνεια με ένα άψογο ματ αποτέλεσμα.

Καλυπτικότητα: Περίπου 12m2 /Iit

Διατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 0,75 Iit, 1 Iit, 3 Iit και 1Ο lit


ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Χαρακτηρίζεται από υψηλή υδαταπωθητικότητα, καλυπτικότητα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε κάθε είδους νέο ή παλαιό υπόστρωμα όπως σοβά, σκυρόδεμα, ξύλο κτλ. Είναι ευκολοδούλευτο και στεγνώνει γρήγορα. Επιτρέπει τη διαπνοή του κτιρίου. Είναι πιστοποιημένο ως ψυχρό χρώμα. Δημιουργεί μία τελική επιφάνεια με ένα άψογο ματ αποτέλεσμα.

Καλυπτικότητα: Περίπου 12m2 /Iit

Διατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 0,75 Iit, 1 Iit, 3 lit και 1Ο Iit


ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΧΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Χαρακτηρίζεται από πολύ καλή εργασιμότητα και μεγάλη καλυπτικότητα. Είναι κατάλληλο για νέες επιφάνειες ή επιΦάνειες βαμμένες με υδρόχρωμα, όπου δεν απαιτούνται ιδιαίτερες αντοχές σε πλύσιμο και λέκιασμα, όπως ταβάνια, αποθήκες, κλιμακοστάσια κτλ

Καλυπτικότητα: Περίπου 11 m2 /Iit

Διατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 3 lit και 9 lit

Επικοινωνία

Λ.Βουλιαγμένης 383, 163 46

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210-9738000,210-9716365

Fax: 210-9719571

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social bookmarks

Χρήσιμοι σύνδεσμοι