Απευθυνθείτε σε αυτούς
που εμπιστεύεστε!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της διάθεσης μονωτικών, δομικών και διακοσμητικών υλικών από το 1961.

Αντιπροσωπεύουμε τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης και εκμεταλλευόμενοι την πολυετή πείρα μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, προτείνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα στην εμπορία μονωτικών υλικών.

Στόχος και παράλληλα σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών & προϊόντων της, με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη.

01

Τεχνογνωσία

Στις πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις την διαφορά την κάνουν η τεχνογνωσία και η εμπειρία. Συνεχώς μελετάμε, ενημερωνόμαστε και δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν που υπάρχει έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα τις κορυφαίες επιλογές του χώρου για εσάς.
Με άμεση επαφή με μεγάλες ελληνικές εταιρείες και την προσωπική σχέση που δημιουργούμε με τους πελάτες μας σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις πριν αλλά και μετά την πώληση.

02

Ποιότητα

Όλα αυτά τα χρόνια με πολυετή πείρα στην επιτυχημένη εκτέλεση σημαντικών έργων, πολύ πριν το διαδίκτυο, μπορούμε να εγγυηθούμε τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης πάντα αλληλένδετα με την υψηλή ποιότητα στα υλικά που παραδίδουμε αλλά και την άψογη κατάστασή τους.

03

Συνεργασίες

Μέσα από την δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού για περισσότερα από 60 χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες της δόμησης, τεχνικούς, τεχνίτες αλλά και ιδιώτες.

Τα προϊόντα μας φέρουν τις υπογραφές των πλέον αξιόπιστων και καταξιωμένων εταιρειών του χώρου, εγγύηση στην ποιότητα μιας κατασκευής

Τεχνικές λύσεις

Θερμομόνωση

Ηχομόνωση

Υγρομόνωση