ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΜΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Ανεξάρτητα από το εάν o αρμός στα πλακάκια είναι νέος, παλιός ή ανακαινισμένος, τελικά βρωμίζειφθείρεται και μουχλιάζει, ειδικά σε χώρους υψηλής υγρασίας όπως  μπάνια, κουζίνες και μπαλκόνια.

Ο συχνός καθαρισμός του μη προστατευμένου αρμού, τον εξασθενεί, είναι κοστοβόρα διαδικασία και τελικά καταστρέφει τόσο τον αρμό όσο και τα πλακίδια. Επιπλέον, ο μη αδιαβροχοποιημένος αρμός αποτελεί σημείο εισόδου της υγρασίας. Οι ρωγμές και οι κηλίδες στον αρμό μπορούν να αποτελέσουν σημεία εισροής νερού. Αυτά τα σημεία είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και να επισκευαστούν.

Το SurfaPore® C είναι υλικό υδατικής βάσης, το οποίο είναι υδατοαπωθητικό και προστατεύει μια ευρεία γκάμα πορωδών τσιμεντοειδών επιφανειών χωρίς να δημιουργεί «φιλμ». Καθώς το ιξώδες του είναι παρόμοιο με εκείνο του νερού, διεισδύει βαθιά μέσα στις τριχοειδείς ρωγμές όπου δεν μπορεί να φτάσει κανένα ελαστομερές ή πολυμερές υλικό. Δημιουργεί μια αδιάρρηκτη προστασία από το νερό, διεισδύοντας βαθιά μέσα στους πόρους των υποστρωμάτων, αντί να τα σφραγίζει. Η σύνθεση με βάση τη νανοτεχνολογία εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα, την παρατεταμένη διάρκεια ζωής και την διατήρηση της αρχικής φυσικής εμφάνισης της επιφάνειας εφαρμογής. Ενώ το SurfaPore® C δημιουργεί ένα φράγμα νερού πάνω στο ίδιο το υλικό, επιτρέποντας ταυτόχρονα την πλήρη διαπνοή της επιφάνειας.

Τοποθέτηση νέας αρμολόγησης:

  1. Αντικαταστήστε το νερό με το SurfaMix® C και προσθέστε απευθείας έως 10% κατά βάρος του τσιμεντοειδούς αρμόστοκου.
  2. Αναμείξτε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Εφαρμόστε το μείγμα ως συνήθως.
  3. Αφήστε το αρμό να στεγνώσει και να σκληρύνει για τουλάχιστον 7 ημέρες και κατόπιν προχωρήστε με την εφαρμογή του SurfaPore® C χρησιμοποιώντας πινέλο. Δεν απαιτείται αραίωση. Σε πολύ απορροφητικές επιφάνειες εφαρμόστε ξανά εντός 1 ώρας. Η εφαρμογή του SurfaPore® C στην επιφάνεια των πλακιδίων πρέπει να αποφεύγεται. Η μέγιστη αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Υφιστάμενη αρμολόγηση:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του αρμού είναι στεγνή και απαλλαγμένη από μούχλα,βρωμιά, σκόνη ή ελαιώδη κατάλοιπα.
  2. Χρησιμοποιήστε το DeSalin® DG για να αφαιρέσετε λεκέδες ή ελαιώδη κατάλοιπα από την επιφάνεια του αρμού.
  3. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει για 24 ώρες.
  4. Εφαρμόστε το SurfaPore® C χρησιμοποιώντας πινέλο. Δεν απαιτείται αραίωση. Σε πολύ απορροφητικές επιφάνειες ξαναεφαρμόστε εντός 1 ώρας. Η εφαρμογή του SurfaPore® C στην επιφάνεια των πλακιδίων πρέπει να αποφεύγεται. Η μέγιστη αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται 24 ώρες μετά την εφαρμογή.
Αυτή η καταχώριση δημοσιεύτηκε στην κατηγορία ΝΕΑ και επισημάνθηκε με ετικέτα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *